alhamdulillah

ok2..
mula2 kite ucapkan selamat tinggal bulan april yang sangat 'bermakna' ini
dan welcome/selamat datang/ahlan wasahlan to /kepada/ila bulan mei
dan aku sambut 1mei ini seperti biasa dan tiada makne bagiku kecuali kepada para pekerja sekaliAn..enjoylah cuti kamuh sebaiknye..huhu

cukup sekadar itu..
sekarang citer pasal result untuk upu
pas kuar je result upu tu..sume blog dok citer pasal result tuh je..haha
so aku pun nak citer although lambat sket dari diorang..huhu

aku try cube check pukul 12tgh hari td..
yela kan..die cakap buleh check lepas pukul 12tgh ari
then try la..dekat 10kali aku try..
kejap2 switch..jap gune mozilla..jap gune internet explorer
and tetap tak buleh..haduiihh..
nak pegi smayang jumaat pun dalam keadaan tensen..dan cube tenangkan ati yang sedang ter'bakar' ni..huhu

lepas balik smayang jumaat..terus on laptop..
and then try bukak..'lagi sekali'..and resultnye seperti tadi..aarghh!!sabo2
then arip suh bukak address laen..alhamdulillah..dapat jugak akhirnye..huhu

http://intake.utm.my/semakan

then keputusannye???
alhamdulillah..dapat seperti ape yang dihajati..

ASASI KEJURUTERAAN = UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA MALAYSIA (UIAM)

syukur sangat2..walaupun result spm yang agak *********
dapat ape yang dihajati sudah cukup menggembirakan hati yang duka lara ini..huhu
same seperti ex-roomate aku..iaitu Arif Aizuddin..(ko lagi..)hahaha
dan yang laen2..yang aku taw ade 12orang yang dapat course same ngan aku
bleh bwat gathering kat sane gak..haha..besh2

so sape2 yang dapat same ngan aku..silelah ngaku ye..hehehe
dan pada sape2 sahabat2 yang tak dapat course yang diminta..
mungkin rezeki anda pada course yang laen..insyaAllah..sume orang bleyh berjaye
asalkan ade usaha..huhu
aku pun nak tebuskan kekecewaan aku..
sesungguhnye ade hikmah disebalik sesuatu perkara..

ok lahh..just wanna inform that only..huhu

wallahua'lam~~~

p/s:sahabat2 sekalian tolong ingatkan aku untuk buat pengesahan isnin ni..takot terlupe je..haha

14 coretan ikhlas oleh kamu:

Ruh Al-Jadid (روح الجديد) said...

huhu...kta brjmpe lg rr nnt
roomate ku..hahaha

weyh better cek same kt mohe 2
klu2 ko dpt twrn bntuan kewangan..
kt link alternatif xde bnd 2..

nadiahfatihah said...

wey aku dpt uia jgkk..haha!

Afiq Fadhli said...

to arep:

ok2..thanx..
we'll meet again..haha

Afiq Fadhli said...

to nadya:

ok2..
btw..ko dpt kos pe ea???huhu

milimilo said...

congratz la ye..jage2 dgn pak guard baju ijau..heeeee

syara said...

terbakar ke weyh?dah hangoos ke lom?hak3.

neway,goodluck ar weh.t ko blaja bhse arab.

cam glemer je uia uh.glemer seyhh.

sajeedhani. said...

nadya dpt kos same ngan aku keyhh.
kami akan menggegarkan uia nilai.
wakakakaka.
serunuk nya saya!

btw.
ko ni mmg penyanyok laa.
heeee.
gile kejam akuhh.

Afiq Fadhli said...

to milimilo:

pak guard baju ijau??
okie dokie..haha
jgn riso..nnti saye akn cube bersahabt baek dgnnye..haha

Afiq Fadhli said...

to syara:

thanx2..huhu
aku mmg taw kene blaja arab blk..
tp....
xpe r..blaja je..xrugi pown..
haha

terbakar tu x r..
tp mulut 2 rase cam nak memaki kow2
nseb bek ayah aku ade kat depn aku..
haha

Afiq Fadhli said...

to sajeedhani:

ow..asasi eko n sc pengurusn ea..
aku mnx gak 2..tp xdpt..
haha
nk gegar nilai??xpe2..
aku taw ko xmampu..xyah sshkn diri..huhu

nyanyuk??no lahh....
juz sbg peringatan je..huhu

Athirah said...

congratz ea..
dapat apa y dihajati..
semoga lebih berjaya pada masa akan datang..

Afiq Fadhli said...

to athirah:

thanx..
insyaAllah ngan berkat doa kamuh usme..huhu

f a i z f a r h a n said...

ak un dpt cam kau dow..
tp ak x pg..

f a i z f a r h a n said...

ak un dpt cam kau dow..
tp ak x pg..