here i come

here i come CFS..hehe




ni last post SEBELUM aku bergelar seorang pelajar kembali..
tapi pasni maybe ade post lagi kot..
insyaAllah aku akan bawak laptop ke sane nanti..
untuk mengupdatekan blog ini dan membersihkan segala sawang2 yang ... buat..haha

and skang ni aku ade kat bandar baru bangi
uma mak long aku..sejsyen 4 tambahan..
so sape2 yang duduk dekat2 ngan area ni..pakat2lah kite jumpe yek!!haha
xde maknenye..hoho

malam ni nak study argumentative essay..
tak penah langsung aku buat essay jenis ni..
naseb dah copy dari satu laman web pe ntah..
die ajar kite care2 untuk buat argumentative essay ni..
so agak membantu aku lah..haha
tapi test APT and EPT tuh dia buat bile ea??
time register or time taaruf programme nanti??huhu

korang2 nih..yang mane doanye dimakbulkan..
doakan2 aku agar aku pass sume test..
so dapatlah aku buat asasi ni dalam tempoh setahun setengah..huhu
jimat setengah tahun tuh..lame weyh..haha

ok lah..nak sambung study balek..hehe
wassalam~~~~



1 coretan ikhlas oleh kamu:

..c.a.h.a.y.a.. said...

gud luck yer..
pray 4 me t0o.. :)