9# tag and award


d@ rules...

1. Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda..

sudahh..lihat diatas

2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini..

Arif Aizuddin Bin Mohd Sa'ad(btul??)
  1. die nie roomate aku gak..time form4 and before SPM
  2. cricket player like me
  3. suke sangat nak lawan ngan aku
  4. tak abih2 nak nyakat aku
  5. sentiase xpueh ati ngan aku..haha

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya..
  1. i'm pursuing my study to UIA
  2. aku dapat Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan
  3. umo aku 17 tahun dan 5 bulan dan 21 hari
  4. aku lepas test jpj pade 13/3 dan sedang memegang lesen P
  5. suke pegi jalan2
  6. tv peneman setiaku
  7. suke berangan..haha
  8. plan to go to kisas..this monday
  9. suke sangat maen basketball
  10. aku agak pendiam..huhu((berdasarkan komen cikgu dalam slip pekse..haha)

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka..
  1. syera - xsuke orang panggil die sengal..haha
  2. saajidah - cam cakap kat atas..hepi go lucky..haha
  3. zue - kampungnye masih di melaka..haha
  4. syarafina - rumahnye di lendu
  5. nadya - die dapat course asasi ekonomi dan sains pengurusan
  6. yaqzan - suke sangat suruh aku luahkan perasaan aku pade 'die'
  7. azam - 3 pointer..hak3
  8. sabrina - peminat fanatik Hlovate..huhu
  9. Husna - ustazah junior
  10. alia - vampire..haha
5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag..

insyaAllah..i'll try

7 coretan ikhlas oleh kamu:

-syahirazmi- said...

eh itu saya!!
hahaha

bangganye jd yg pertama.lol
ko sengal.
aku baik.:D

Afiq Fadhli said...

anda bertuah..
tp setlah ko kate bgitu..
ko mmg tersgt sengal..haha

sajeedhani. said...

aku dapat jugak.
yay!
hahaha

eh eh.
ko mcm ade pape je ngn syera,
wakakaka

nadiahfatihah said...

haha..itu saya jugakk..
hihi.!

Afiq Fadhli said...

to sajeedhani:

tahniah2..huhu
aku ngan syera??
no lahh..sekadar kawn sje..
huhu

Afiq Fadhli said...

to nadya:

ambil saje..
ssungguhnye anda sungguh bertuah..haha

syara said...

eh..itu aku!haha

ko ske berangan ar weh.ha ar memang memang..haha..

lendu er.adehh..itu je ko ingat?sengal t0l!