Keputusan Pidato Belia

assalamualaikum..
ok2..aku taw skang korang mesti tertanye2 kan ape keputusn die...blogger-emoticon.blogspot.com
mizi menang atau kalah????!!!
satu persoalan yang bakal dirungkaikan oleh aku...blogger-emoticon.blogspot.com

okeh..
start kol 12.30tgh ari tadi..aku try kol si hamizi tu..
tapi die tak angkat..
dalam firasat akuh..kalah ni kot..wohohooo...(jahat giler..haha)blogger-emoticon.blogspot.com

dari tengah ari tadi
aku cube call die banyak kali..takpe2..sabo2..huhu

so aku pun cube lagi skali..
tadi aku call baru die jawab...

a:salam
h:wslm
a:ha!pe citer? menang ke kalah?
h:kalah r....blogger-emoticon.blogspot.com

so keputusannye kalah..
TAPI...kalah yang agak bermaruah r..die dapat no4 daripada 16 peserta..
beza 2 ke 3 mate je dari pemenang ke3..kire okeh la tuh..
untuk pengetahuan korang..pertandingan ni disertai oleh sume mahasiswa seluruh ipta
dan pelajar tingkatan 6 dari beberapa buah negeri seperti kedah..
dan boleh dikatekan level yang agak tinggi la..berbanding hamizi
yang hanye pemenang tempat ke3 pertandingan pidato piala diraja 2008

bak kate irfan...mizi..MELETOPlah ko nye persembahan..
hahaha..ok lah bagu akuh..huhu
so hamizi..jangan kecewa..ko masih ade banyak mase lagi..kalo panjang umo la..huhu

so ni keputusan rasmi Pertandingan Pidato Hari dan Minggu Belia Peringkat Kebangsaan

1st - Negeri Melaka<--negeri ku..haha..no bias ok!!!huhu
2nd - USIM, Negeri Sembilan
3rd - UPM , wakil IPTA
4th - Hamizi, pelajar Fakulti Undang2 UITM, wakil negeri Selangor

huhu..pelikkan..walaupun hamizi duk negeri sembilan..
tapi die wakil untuk selangor..
aku pun plek..haha..bia lahh
janji die bahagia..

ok?skang sume orang da puas ngan jawapan akuh???
kalo tak puas tuh..suka ati korang lahh..malas nak layan..huhublogger-emoticon.blogspot.com

wallahua'lam~~~

10 coretan ikhlas oleh kamu:

syafiqq1991 said...

First tahniah le kepada kawan aku tu..
tapi Hamizi dah masuk U ke?

sajeedhani. said...

oke la tuh.
gile laa.
hebat apeee.
tahniaa.
bukan kau!
hamizi la.
haha

fadhli said...

to afandi:

blum..
tp terpakse wat cm2 laa..
coz sume yg msk mmg bdk u..
so die terpkse iktiraf diri die sbg bdk u even blum msk lg..

fadhli said...

to sajeedhani:

hoho..trima kaseh2..
aku jwb bg pihk hamizi lah..hehe

xpe ko..
smpi ati ko..huk3..

mr koje said...

huhu..
sori mizi aku x support ko..
coz tu ko kalah..hehehe
yelakan aku kan supporter utama dia mase num 3 pidato piala diraja..hehehe..

wuh..tahniah2 mizi n afiq jga..hahaha...

tp x dapatla mizi blanja rm3000 aku..hampeh...

~Ms. Iva~ said...

hmm..
kire ok la tue.. dah capai thp yg blh dibanggakan..

tp kan, cam mane die blh msk pertandingan nie??..

fadhli said...

haha..
rm3000 tu sekadar angan2 yang xmngkin akan menjadi realiti..xmngkn2..haha

tahniah kpd aku??y???
haha..thanx a lot..wlupun aku xwat pape..hoho

fadhli said...

to alia:

ntah..aku xtanye plak..huhu

syamilnazmi said...

kesian ko konye blog, hamizi yg dapat name macam lembu punye susu sapi dapat mane. huhu..... tahniah la pd hamizi kire hebat gak n pade ko sekali sebab tolong cite pasal bende ni

fadhli said...

to syamil:

xpe2..die shbt aku gak..
da aku sorg yg ade kat cni..
kalo aku xde len r..