cuak~~~

assalamualaikum

malam ni takde aktiviti pape sangat..

hari ni sume bebudak 1st and 2nd year akan balik ke cfs pj nih..so akan makin bertambah lah bilangan pelajar kat sini..

syahmi, roomate aku pun da balik..dan die telah bawak laptop die dan banyak makanan..haha

maybe lepas ni..aku akan kurang untuk update blog..sebab lepas ni kelas akan start..tapi tak sure bile lagi..

esok..result untuk APT and EPT akan keluar..tak taw la pe result die..sampai ke tak target aku..huhu

doakan aku lah..aku harap sangat dapat wat setahun setengah..haha..insyaAllah..

wassalam...

4 coretan ikhlas oleh kamu:

izzahfarhana said...

hehe gud luck ept n apt yok!

fadhli said...

thanx..insyaAllahh..huhuhu

*ika* said...

pakcik, cne result kawh?

*xcited*

fadhli said...

hahaha..
ok la..KOT..huhu

argh..nnti aku citer kat post baru..hehe