permulaan julai yang agak menyedihkan

assalamualaikum
hari ni merupakan hari yang agak malang bagi aku..
aku takkan masuk kelas buat beberapa hari..until hari jumaat..
aku dapat mc 3hari dari doc..
kenapa?????
sebab......................................................
aku kene demam campak@chicken pox...adoiiiiiii~~~~
seksa btol...
nampaknye aku kene study sendiri la math pasni...
da la tajuk yang madam ngah ajar skang agak susah..
iaitu graph of function aka chapter 5 dalam buku math for matriculation...

tido jela aku dalam bilik ni..
buktinye..aku tido pagi tadi kol 10.30 then bangun kol 2.40 tadi..wahahaha
lame tido weiii....huhuhu
tapi seksa gak la..tido dalam condition badan dengan suhu yang agak panas..
tak lena langsung..campur lagi gatal2 lagi kat badan..
memang btol2 ujian skang ni lah...terpakse sabar dan doa jela yang aku mampu..
korang yang bace ni..doakan la aku supaya cepat sembuh...aminnn~~~

actually..badan aku da kene sejak malam tadi..pas maghrib..aku pun plek la..
nape la ade ruam2 merah ni..
then mase pegi kelas bi pagi tadi..
kawan aku cakap aku kene chicken pox..same cam classmate aku yang lagi sorang..
next week plak ade presentation untuk listening and speaking class...
tajuk pun tak incang lagi..
naseb baek aku da buat research tentang tajuk tuh awal2 lagi..
takde la pening2 groupmate aku nak brainstorm..hehehe

and now kat sini..aku mintak korang doakan aku
cepat sembuh, dapat buat the best untuk assignment listening speaking aku..
and also untuk quiz math next week..takot btol..
ni nak study pun rase tak selesa..
malam nih insyaAllah kalo larat nak study math..da la tak masuk kelas arini.
time aku buat post nih..classmate aku ngah blaja math kat smwp3...
sedey rasenye..kalo kat sekolah tinggal klas takde la rase bersalah sangat..hehe
ni da tahap universiti..takleh maen2 dah...
study well guys...
wallahua'lam~~~

ni lah roomate aku...bakal2 assistant aku sementara aku kene chicken pox nih..
wawawawa..gurau je..hehe
form left : hafizi, syahmi, syabab n me....


6 coretan ikhlas oleh kamu:

morphyanderssen said...

owh... nila muke2 nye... hm...something is missing...

mane jerawat2 ko afiq???

amiR muJahiD said...

tgh kna chicken pox pn leh lg ko update blog???
huhu...
hebat tul...
aku kna time cuti akhir thn form 4...
sakit weyh...
aku doakan ko smbuh cpt ek...

fadhli said...

hafizulhisham/morphyanderssen

well..muke aku da bersih..hahaha
nape??jeles???hehehe

fadhli said...

amir

bukan hebat..
nak isi mase lapang..
bosan seyh..huhu

ko kene bape lame ea??
aminn...

~Ms. Iva~ said...

mak aaii.. btl la ckp amir..
tgh chicken-pox pun blh update blog..
haha..

sian ko.. aku amatla bersimpati..
smoga cepat sembuh k...
lg pun, mid-sem exam dah dekat..
x de la ko terkejar2 nnt..

shafakallah hu khairun..
hehe..

fadhli said...

bosan seyh..huhu

trimas kerna sudi bersimpati terhadapku..hehe
adeyh..ko ingtkn aku kt exam mid sem la...dush~~~huhu