karya terbaru


Assalamualaikum
hehe..saje je nak tayang keje aku petang tadi..hak3
and ade logo baru untuk blog aku..wawawa
nak kutuk..kutuk..jangan simpan2..
nak puji..amatlah dan tersangat-sangat dialu-alukan..hahaha


ni lah hasil photoshop yang aku kate aku buat petang tadi tu..hehe

ni plak..baru je buat tadi..bentuk asal untuk logo blog aku


ni plak..adalah logo blog aku yang sebetulnye..setelah dikecilkan..hehe


so how is it???
aku taw la bese2 je..
tapi daripada aku buat bende2 mengarot..
baek aku buat bende2 yang ade pekdah camni..hohoho
wallahua'lam~~~



8 coretan ikhlas oleh kamu:

una said...

nice logo la
tapi nape pokok tu??

fadhli said...

name log ni kn in this moment..
so..die bertemakan scenery..huhuhu

ツadila fadlinツ said...

nice..
creative..huhu

fadhli said...

haha..thanx2..
i luv ur komen..hahaha

Athirah said...

okla bleh tahan,
tapi en mcm plek plak laki ske gambar pokok?

haha,
no offence..lalala

ismi said...

logo neh..semat abes...nti ajar ak cmne nk uat lak ye

fadhli said...

athirah:

haha..ske ngan gmbr pokok??
keh3..
kn scenery tuh..huhu

fadhli said...

ismi:

semat abes smpi ke hujung ke??haha
nk aja ko..
hoho..bole saje..
ilmu patut dikongsi
bukan di simpan di dlm peti..haha