last dinner b4 mid sem break

Assalamualaikum
anda sedang bercuti????
rasenye tidak..hahaha
melainkan students cfs uia n matriks..if i'm not mistaken..
next week lak..cuti untuk da pasum lak..huhu

cuti kali nih selama 1minggu..
walaupun agak sekejap..
akan ku nikmati cuti nih dengan senikmat2nye..hahaha

kol 9lbey tadi baru sampai rumah dari pj..
patut bole balik ari sabtu iaitu semalam..
malas punye pasal balik ari ahad..<--xnak blk naek bas senanye..haha..
roomate aku yang tinggal sampai ari ahad..syahmi..aku..dan syabab..
piji da blah balik perak ari sabtu..abis exam trus blah..siot saje..
tapi syabab kol 7lbey pagi tadi da blah da..
so aku ingat aku tinggal sorang je..
tapi bangun2 tido..dalam kol 9.45 camtu..tengok2..syahmi tak balik lagi...
n also arimi..squatting dalam bilik kitorang dari malam tadi..haha

malam last kitorang tido lambat..aku tido kol 4.55pagi..
layan movie r..rush hour 3 ngan somtum(cite thai)..
lambat giler kan??hahaha
syahmi lah yang ajak kitorang tido lambat..huhu

n title yang cakap last dinner tuh..
yang aku maksudkan aku ngan syahmi dinner kat luar@jaya one@NANDO'S..haha
first time aku tuh..n first time tu la..aku kene bayar sume gune duet aku..<--tanye syahmi..haha
naseb baek bawak duet lbey..haha
overall..ok lah..even agak mahal..
tapi bagi aku pengalaman itu penting..haha

n makan itu juge satu perkara yang amat penting bagiku..hohoho
dinner tuh..harge die rm14.50+tax yang aku tak taw bape harge die..haha
mahal gak la..huhu..campor aku ngan syahmi..rm33.05..kalo tak silap la..btul ke syahmi??

mase tunggu makanan tuh sampai kat atas meja kitorang..
syahmi dok layan wifi kat henset die..aku lak sibuk snap pics and layan yamee..hahaha




"syahmi..nanti bayar balek duit aku.."kataku kepada syahmi..hahaha


"bile la nak sampai makanan nih..lapor gilo nih..??"monolog dalamnku berkate pula..


aduii..suda2 la syahmi..makan2..taw r aku agak beretika mase makan...erkk..haha

fact=syahmi is not so brave..haha

"patut ke aku makan kat sini??mahal seyh.."syahmi berbicara pula..

"aku da kate da syahmi..ko nak gak.."balasku sambil tersenyum..hahaha

sebelum..

selepas..

tu saje yang kami makan..
air??tentu korang tak nampak satu gelas air pun kat atas meja kitorang..haha
mesti lah..air mineral je dekat rm3.00
so atas cadangan syahmi..minum kat #$@?&*%<--censored..haha
brilliant giler ar syahmi..hahaha
jimat gak duit aku..hoho

tu jela yang kitorang makan..
even korang akan kate tak berbaloi langsung..
aku tak kesah pun..cume mengambil pengalaman..huhuhu
lagipun aku memang suke explore tempat2 makan..hahaha
sape yang bakal hidup ngan aku..
bersiap siaga lah anda untuk makan..makan..dan makan..hahaha

wallahua'lam~~~


p/s:aku n roomate aku memang camni..selalu saje kene mengene antara satu same laen..btol kn??kn??kn??hahaha..tapi kitorang sporting maaa..huhu

14 coretan ikhlas oleh kamu:

~Ms. Iva~ said...

....................
pnjg sngt.. mls nak bc..
haha...

slmat menikmati mid-sem break nie..

KimiWarrior91 said...

wey
siot ko ckp aku squat kt bilik korg
siot gila
lg 1, aku tau air pe yg ko dok censored tu
AIR WATERCOOLER kan?

EmberPen said...

ko memang gitu. hahaha
sentiasa la cuti itu dimanfaatkan...

Syahmi Ibrahim said...

kurang asam sungguh perangaimu afiq..
cis!
spe kte aku xbrani??
post ko kali ni agak xbule bla gak la..

fadhli said...

alia:

aku xpakse suh bace abis pun..wahaha

ala..bace la..bace la smpi abis..keh3

fadhli said...

arimi:

haha..btol la kn..hehe

oppss..itu bukan air watercooler..
murahan sgt tuh..huhu
tnye la syahmi sndri..haha

fadhli said...

muhammad:

aku mmg gini??
mksd ko??hahaha

aku mmg ske gurau2 ngan kwn2 aku..hehe
di situlah timbulnye kemesraan antara satu sama lain..hahaha

fadhli said...

syahmi:

haha..best kn post aku kali nih..hahaha
ilek2 syahmi..
xpuas..settle kt blk nnti..haha

Syahmi Ibrahim said...

gelojohnye ko mkn afiq..
ish2..
smpi tisu pun ko nk tln skali..
haha

fadhli said...

eh..jap2..
bukan ke tuh pinggan ko..
ayam aku ade peha..
ko nye yg kepak..haha
kantoi2..

KimiWarrior91 said...

banyak makan!
hahaha
byk tisu habis!



p/s : ye betol tu, syahmi is not so brave... hehehehhe

fadhli said...

haha..
at last..ade org stuju..keh3

ilek syahmi..gurau2..haha
hidup msti hepi maa..huhu

Hafizi Azmi =D said...

Cami comel la dlm gamba dlm post ni..hehehe... =D

fadhli said...

cami???
oh no!!!!haha
aku lg ___dr cami oke??
hahaha