exam 1

Assalamualaikum
hohoho
dengan perasaan gumbiranya aku buat post nih..keh3
xde la happy mane pun..
juz hoping for the best je..huhu
baru tadi buat exam mathematics 1..

lame giler preparation aku buat..hohoho<--lame sangat la tuh
aku start study(seriously) malam tadi..iaitu 24jam yang lepas..hahaha
dan2 tuh kelam kabut nak study..so conc. nye jangan ikut aku..huhu
pagi tadi baru nak jumpe madam..tanye pape yang tak taw...
at least tanye gak kan..daripada tak taw langsung..huhu

and kol 8.05 malam tadi baru start exam..
pastu..unexpected giler..sejuk kow2 la dalam bilik tuh..ingatkan panas..
mau menggigil aku..
awal2 tuh memang rase nervous giler..
coz tengok soklan satu..da kene psiko da..haha
tapi jawab2 punye jawab..dekat 15minit baru dapat..haha(soklan prove)
lame giler..
overall untuk midsem exam maths 1 nih..
ok kot..insyaAllah la bole dapat better result dari quiz aku yang markah nye yang sangat 'tinggi'..haha
naseb tutorial ok sket..huhu

tapi..aku baru taw..aku ade silap wat satu soklan..haha
da la 7 markah..huhu
tawakal je la..hoping for good marks..
insyaAllah..

kat bawah ni ketas soklan die..






pandai2 korang la nak tengok..
nak terbalikkan monitor/laptop ke..suke hati korang la..
kalo rajen jawab or nak wat revision jawabla...
pastu..jangan dok komen contengan aku kat ketas tuh..hahaha
malam nih nak relax..hahaha
gud luck kepada mereka yang akan ade test physics esok..ngeh3~~~
doakan aku dapat good result dalam exam maths nih..
wallahua'lam~~~

8 coretan ikhlas oleh kamu:

Syahiran said...

perh..smangat siot tjuk kertas soalan...haha..da la smalam bz gle babeng..nak stadi pon xde mase..aku target 30++/50 je math ni..

fadhli said...

haha..
bosan siot..tu yg aku tayang paper soklan tuh..hoho
naseb aku bi lvl 4..tu yg xbz sgt tuh..hehe

enyheartsdiamond said...

i failed maths..dpt D..haha~

fadhli said...

tu utk exm bile tuh??
huhu..
usaha lagi..
kejayaan itu berpunca dari kegagalan..
sekiranya berusaha dan mengharap padaNya..insyaAllah

KimiWarrior91 said...

huhu
siap publish lagi soalan tuu
hahaha:)

fadhli said...

haha..
smgt gler kn??hohoho

bkn slalu kite mid sem exm..haha
nnti final sem aku ltak lg..hohoho

ismi said...

xmbik math sem neh...kire selamt eh?..haha

fadhli said...

sape yg xamek math??
ko ke??

aku amek je..haha