hye!rindu ko...

assalamualaikum
aku tak rindu sape2 oke..
aku rindu parents..
and also my BLOG...huhu
slalu bukak jep..tapi tak update pun..haha..malas punye pasal..
malas nak menaep..
minggu nih ade GPDP..kalo tak aku kene pegi minggu lepas..
tapi da kene bende tuh kan..
so terpakse postpone la GPDP tuh..
aku terpakse pegi..disebabkan sem nih aku amek FIM BTQ...
and skali gus aku dikire dalam cgpa aku untuk sem nih..
wajib pegi maa...10%tuh..haha

okeh2..petang tadi baru je buat quiz math..
overall quite ok lah..tapi aku tak confident untuk 2soklans..
tawakal je lah..10% daripada pointer aku untuk maths..

hari isnin lepas..aku ade buat presentation untuk listening speaking..
even baru jep baek dari chicken pox..haha
tapi aku rase not bad lah aku nye presentation..hohoho
10% gak tuh...haha
minggu nih sume nak maen ngan no 10 je..haha

next week lak ade mid sem exam untuk subjek maths and reading..untuk subjek laen tak taw lagi..haha
yang nih 20% lak..
tapi maths tak abis cover lagi untuk sub topic properties of graph pe mende ntah..haha
reflection la..transformation la..shifting2 la..adoii~~~
hopefully dapat buat yang terbaek lah...

start ari ahad next week da mid sem break..tapi seminggu je..hahaha
bole la tuh..dari takde cuti langsung..tapi tiket tak beli lagi..hehe
malam nih malas nak study..
aku nak rilekskan pale otak aku nih..
tensen seyh..ngan soklans maths tadi..huhuhu
bismillah tawakkaltu 'alallah..
wallahua'lam~~~



3 coretan ikhlas oleh kamu:

Fiza said...

Salam there..laa,kena chickn pox ke,nasib dah nak sembuh.Akak dulu kena time darjah 5,pergi exam time kena,tragik..hoho

bgsla dah lepas test sume tu..nnt midterm wat tul2 ye =) gunakan masa cuti ni sebaiknya..korang besh dpt cuti lama,kalau ktrg 4 hari tpi termsk weekand..apakah..hoho

papepun all the best in your studies

fadhli said...

insyaAllah..huhu
syukurlah cuti 4ari..drpd xdpt cuti langsong..hahaha

~Ms. Iva~ said...

citer mcm sume bdk pompuan sengal jer..
adui..~..
per arr ko nie.. sdh giler aku baca post..
sian kat pompuan2 yg kena..
nak interframe dlm pic pun kena sengal..
hahahaha..

cube le diorng bc post ko nie..
kena sumpah kot.. hahaha..

sian giler la ko..
kena blng ngan tisu.. hey man.. cool la sket..hahaha