ketung..ketang..keting...

assalamualaikum
di saat ini..
sume sahabat2 aku ngah tido..
melayan mimpi yang indah or...

nightmare..dikejar hantu or anjing..

or maybe yang mimpe kawen..n bla..bla..bla..
skang nih aku dan lagi 2orang roomate aku tak tido lagi..sume ngah online..
aku pun tadi baru je jengah ke iluvislam..
bace pape yang patot...
nak selesaikan sket masalah aku nih..
hanye roomate aku je yang taw pe yang sedang melanda aku skang nih..

tapi aku rase tak payah lah citer kat sini..
coz it's totally obvious...

so i think i'll just keep it as privacy..

minggu nih aku sering saje layan
feeling aku yang ntah pape nih..

and serba sedikit dipengaruhi roomate aku, syahmi yang agak.....err~~~hehe
so skang ni jiwa aku agak kaco..

and akan cube selesaikan konflik nih a.s.a.p..
so that aku nye study tak kaco gak..
insyaAllah..

wallahua'lam~~~


p/s:esok ade klas bi je..kalo tak kelas FIM ade..tapi cancel sebab lecturer aku ade exam untuk master die...so...agak best aka relax..huhu..jangan jeles syahmi..haha


10 coretan ikhlas oleh kamu:

Farhana said...

Assalamualaikum tuan blog.. Awat tak tdoq lagi?? Haha..

Wah.. Lagunyerrr.. Adakah mlambangkan rasanye??? Heehee..

Ku tak tdo lagi.. Ekekeke.. Study.. Bese laa.. Huuhuu.. =)

Kamu ada masalah yerk??? Smoga cpat2 selesaikan msalah kamu.. Pasni hati pn blh tenang, bibir pn mampu trsenyum riang, wat kerja pn mst senang.. Heehee.. Chaiyok chaiyok.. =)

Saifullah [SwordOfAllah] said...

oh,
syahmi mmbe ak tuh~
hahaha.

Syahiran said...

afiq men cinta skunk~
muahahahaha...lek2..gurau je~

fadhli said...

Farhana:

aah..xtido lg...
lagunye melambangkn rasenye??haha..ade gk kot..hehe

btul3..msti selesaikn mslh scepat mgkin..huhu

fadhli said...

saifullah:

yela..syahmi jela membe ko..
aku bkn membe ko..~~~~huhu

fadhli said...

syahiran:

maen cinta ibarat maen ngan api..haha

tape2 aku taw ko gurau..huhu

Anonymous said...

assalamualaikum ya akhi..
kembalilah pd pemilik hati kte,pemilik cinta sgala cinta..
luahkn sgla mslah pdNYA...
yg pasti,jgn dkati zina....
cinta ILLAHI,cinta teragung

cik syilah said...

uh..
prob mmg sakitkn otk s0metimes.
aish.

fadhli said...

anonymous

btol..cnta teragung..cam lagu mestica..hehe

fadhli said...

cik syilah

prob juge kdg2 menyeksa jiwa..huhu