Adobe Photoshop CS2

2 post dalam satu masa..eh2..satu hari..hehe
2hari yang lepas..roomate akuh iaitu syahmi...dah ajar aku camne nak gune photoshop..haha..basic2 jela..katenye...hehe
ketinggalan tak aku???haha...bukan ape..takde nak orang nak ajar aku..sdey sangat~~~touching2...haha
ni saje je nak tunjuk hasil2 ape yang aku da blaja..
sume maen tibai je..aku tak taw nak buat ape...
takde motif..serta tujuan..takde objektif..serta sasaran..hohoho


1st project..selepas tutorial yang agak simple dari syahmi...haha

2nd project..aku buat bende ni pukul 2pagi semalam..haha

ni baru buat lepas zohor tadi..

ok..lepas ni..kalo aku rajen..aku pulak akan buat award untuk korang2 pulak...hehe
saje nak menge'test' skill yang baru dipelajari..hohoho
tungguuuuuu~~~~~

ok..itu saja...
nak explore lagi photoshop tuh)..giler semangat!!!huhu
wallahua'lam~~~

p/s:kalo burok or cantik giler...komen la..haha..tak kesah punn..huhu




14 coretan ikhlas oleh kamu:

ainazirah said...

aku pon x reti sgt.. huhuhu~

btw, klu ikut mate & taste aku.. projek2 uh not bad r..

fadhli said...

ok..thnx..
huhu

enyheartsdiamond said...

uia kah?

izzahfarhana said...

cuba dan cuba lg!HEHE

amiR muJahiD said...

asyik nak kna puji jer...
haha...
ok la utk amature cam ko...
huhu...

weh,korg gi KLIA x nak antar daoh ni???

fadhli said...

haha..
pe salah puji aku...hahaha

g klia??
xtaw lg..
bape hb???12/6 ke?

atok said...

not bad.
atok lgsg x tao pape nk edit2 neyh.
eheh

fadhli said...

tape2..
bole blaja..malu bertanye sesat jalan..
erk..ade kaitan ke??haha

thnx for the compliment..hehe
ni pun baru blaja..huhu

Annas Alias said...

waaaa!!! afiq kutok aku!!

aku lagi x reti pape psl fotoshop nih, wuwuwu~

fadhli said...

haha..mane ade aku kutuk ko...
tape2..bole blaja..

nik uqbah said...

kalau eja
b
u
r
u
k



maksudnye ape kah? haha... takdelah. lawa aihhhhh....hee:)

bha~husna said...

=)nak blajar gak..haha nice.

fadhli said...

nik uqbah

tape2..xkesah punn nk kutuk ke x..huhu
bru blaja..xpe kan???hehehe

fadhli said...

bha~husna

bole saje blaja..
tapi cari yang pakar..huhu