AWARD

assalamualaikum..
skang baru nak update blog..haha
budak2 kisas dah balek..eg..matyan..nafis..etc...
aku kalo tak nak je balek..tapi apekan daya..huhu
tapi sebenarnye malam ahad nih ada kenduri arwah and kenduri selamat untuk aku..
atuk aku yang beriya2 nak buat..huhu..terharu la gak..

~~sori atok..fadhli takleh datang...~~

ok2...minggu nih sekali lagi KEBOSANAN melanda diri aku lagi..
next week baru start blaja..insyaAllah..tapi tak sure hari pe lagi..
pagi tadi da tengok buku2...
gilaks betoii naa...buku suma gila mahai..
kire kalo total suma..almost rm500++...
tapi tadi beli buku BI je..tapi harga die dah rm148.00...
habis duet dalam wallet akuh..so terpakse lah aku cocok CIMB aku..
baru kuarkan rm200..tapi lepas tepon abah tadi..
abah dah bank in kan rm1500..wahaha..best gilerr~~~

hahaha...
dah lari giler tajuk..sebenarnye...
aku nak tempekkan award akuh yang aku dapat dari 2 orang manusia ni...



ni dari pakcik dot...thanx

ni pulak dari capiqa..thnx also..

terharu sekali lagi~~~huhu
thanx for the award yea!!!
i'll really appreciate it...
wallahua'lam~~~




4 coretan ikhlas oleh kamu:

CaPiQa said...

mekacih la sudi tempek award capiqa tu ye.. ^_^

wah, dah jumpa ngan pakcik dot eh? hehe..

p/s: saya la matchmaker tu. ekeke.. xD

fadhli said...

trimas juge coz bg award tu ye~~~
huhu..

matchmaker???weird word..haha
da jd cam telangkai la plak..haha

dotblogspotdotkom said...

huhuhu..

tu mmg keje capiqa...memang tak menahan bdk nye...huhuhuh

anyway..TQ sudi ambik....huhuhuh..

p/s :- piqa..kamu cari sebarapa ramai blogger yg guna theme yg sama... so nanti pakcik buat gathering theme sama..muwakakakak

fadhli said...

haha..bia kan..

thnx 2 u also 4 giving me the award..huhu