Hanya Tinggal Sejarah

Kini cuti semester UIA da nak abes...pejam celik dah nak abes..
rase macam sekejap je..yela..maklumlah..dunia pun dah nak akhir zaman..
masa pun makin cepat..dulu kalau sehari rase macam lame giler..tapi skang..fuuh~~
duduk rumah pun macam menghabiskan beras je..haha
yela..exam dah abes..untuk sem depan pun tak study..enjoy relax memanjang..
buku fizik yang aku bawak balik??hmm..ade la selak sket2..tu pun..urgh~~haha

Sem 1 memang bagi banyak kenangan manis kat aku..
dapat banyak kawan baru..lecturer pun best2..harap2 sem depan dapat lecturer best2..
and harap2 gak kuliah2 next sem tak menensenkan aku..kalau macam sem 1..memang enjoy!!
roomate pun best..first time memang agak kekok..tapi lame2 best..sume satu kepala..sengal2..haha

SYABAB -- hari first daftar da pinjam aku nye laptop nak bukak onemanga..sengal giler..aku dalam hati..pergh mamat nih..haha..die ni tak abes2 kene marah ngan aku..haha..meja asyik sepah je..haha..sori syabab..keh3..subcom fscc yang asyik sibuk memanjang..haishh..study penting syabab!!
SYAHMI-dak sbpi gopeng..muka memang nampak nerd..haha..memang hebat lah dalam bab it nih..cume tak hebat sangat lagi..die nih satu kepala ngan aku..haha..best2..laen kali kite buat lagi pemberita berkepala tiga..haha..n antara yang paling busy dalam bilik aku..study penting syahmi!!
HAFIZI-dak sbpi gopeng gak..haishh..camne lah diorang leh dapat satu bilik..merayu kot nak satu bilik..haha..hafizi ngan syahmi nih memang bespren dari sbpi gopeng..asyik dok musyawarah di tengah2 malam yang mana waktu memang best giler untuk tido..die nih giler online..haha..kalo online skali terus sampai 5pagi..memang salute ah..haha..dua orang nih memang giler ngan nasyid..aku pun dok terpengaruh..haha

hari nih baru keluar result untuk final exam..
memang aku dok menunggu je depan laptop sejak pukul 4 setengah tadi..haha
tak sabar btol..keh3..lepas je pukul 5..straight aku check..haha..3 kali baru boleh..
and the result was....not so bad laa...alhamdulillah..
lega lepas target..huhu..yela..dah la amek 3 subjek je untuk sem 1..
kalo dapat bawah 3.0..segan giler r..

The Result :

Mathematics 1 -- 14.68 --maintain gred..alhamdulillah..
Basic Themes of Al-Quran -- 11.01 -- lecturer baik hati..huhu
English IV -- 9.99 --no komen..tak sampai target..babai ept~~~

aku bagi gred point je..hehe..and aku tak taw ape gune gred point nih...
camne die kire pointer ea???
mane2 senior gombak tuh..taw tak??habaq mai sket..huhu

sem depan agak menakutkan bagi aku..banyak giler core course..duhh~~
physics..chemistry..maths 2..tengok roomate aku yang amek fizik ngan kimia pun macam nak nanges je..haha..time aku lak sem depan..uhuhu..yang tinggal beberapa hari je lagi..
nak balik uia..bosan seyh duk rumah...


Kepada roomate aku..yang mane berjaya tuh..tahniah dan tingkatkan usaha..
jangan nak duk online and maen game je..haha..termasuk aku r tu..keh3
yang mane result yang agak kurang tuh..jangan sedih..jangan putus asa..
gagal sekali tak bermaksud gagal selamanya..
next sem kite study same2 oke??!!hehe
biar sem 2 lak result kite gempak..huhu

tahniah juge kepada 'orang' tuh sebab dapat result yang cukup best..huhu
CONGRATULATIONS!!!




12 coretan ikhlas oleh kamu:

Syahmi Ibrahim said...

ye3!! aku taw study penting.hoho
ko je xbz..blek2 on9..haha
cewah. tunjuk result.huhu..bgus2
Abis la ko sem depan~
Abis la ko sem depan~
Abis la ko sem depan~(echo effects)
=P

*ika* said...

tahniah kat anda.

anda patot ucap tahniah kat saya juga. :)

~nazierah~ said...

salam..alop..huhu..cmne nk kire ea..

14.68,11.01 ngn 9.99 tuh, msing2 da siap drab ngn credit hr..

dpends la

math ko 14.68, mksudny ko dpt A- la kn? (A- = 3.67), n kredit hr math is 4

so 3.67x4= 14.68

n so on for eng n fim =)

then, tmbh2, bhagi ngn jumlh cntct hr..tpi ak rse yg ni ko phm kn..hehe..ni ke yg ko tny..or bnde laen?? =)

pape pn,congratz 4 ur rsult..skali tngok,ak rse sgt2 ok =)

KimiWarrior91 said...

haha
nak gak post markah erk?
gpa xnak ke?
kui2:)
congratss...

fadhli said...

syahmi

cet..kite tgk sape 'abes' sem dpn..haha
result ke tuh??bkn la..

fadhli said...

ika

tahniah kepada anda juge ye..:D

fadhli said...

nazierah

ah..kantoi sudaa..haha
thnx2..br ak taw..haha

*xyah la tnjuk gred kt c2..duhh~~hehe

fadhli said...

arimi

xyah la..huhu

-li.zue- said...

pegi study!!
jgn keja nk 0n9 jaa.

fadhli said...

klas start esok..wakaka

ekin_melah said...

pndai r tu :)
pointer dean's list tapi tak cukup kredit hour~

(*kene 11 jam)

fadhli said...

taw xpe..tu yg sedih tuh..huhuT_T