merajuk

Assalamualaikum
Sape tak puasa hari ni angkat tangan!!!hehe
diam2 suda kan??haha
lame sudah tak update blog...lame sudah tak blogwalking...
ini semua gara2 uia..adoii..arituh tak boleh bukak blog..pastu boleh pulak..
skang nih tak boleh balek...pelik2 je la uia nih..haha

*tajuk takleh blah kan???hahaha*

ura2 mengatakan uia dah block blog...waaaa2!!!!
mane boleh maaa...ku tak boleh hidup tanpa blog..haha
penting sangatkah blog ini pada ku??agak la??haha
yela kan..aku nak taw gak latest infos pasal korang kan..baek tak aku???wahaha..

minggu lpas baru je dapat result untuk kuiz 4...result???not bad lorh..huhu..alhamdulillah
this week ade last quiz untuk last chapter..tajuk matrices...
aku tak ta nape orang cakap math tak best..padahal aku rase best je..
ni gara2 annas la nih..ni yang pengaruh aku..haha
hmm..carry marks untuk english tak taw lagi..bile la nak dapat??huhu
nak amek ept balek...

arituh ada iftar CAC...hafiz hamidun ngan amar datang..tapi diorang nyanyi dua lagu je..
tak best btol..tapi malam tuh..suara hafiz hamidun tengah serak..bio la..overall iftar malam tuh memang best!!!!!!!!!!!hehehe
malam nih pulak ade iftar jama'ie untuk bidak2 engineering under Engenius...
kene bayar RM1 je..haha..agak berbaloi gak la..ada nasi beriani kalo tak silap...
plus insyaAllaah Ustaz Hasrizal@Ustaz SaifulIslam.com datang..ade ceramah katenye..
harap2 datang la...aritu tuh harapan da musnah nak jumpe ustaz tuh..
tapi naseb baek pengganti ustaz tuh best..hoho..pengganti Ustaz Hasrizal time malam tuh Ustaz Riduan Md Nor..best!!!

ok la..nak citer nih dulu...
nak kasi update je..tak nak bagi bersawang..huhuhu
ni pun ngah pinjam laptop kawan aku..ntah apsal ntah die nye laptop bole bukak blog...
weirdo...haha
wassalam~~~

uia~~~tolonglah unblock balik blog...plissssss~~~~~waahhahaha

4 coretan ikhlas oleh kamu:

Baihaqi said...

RM1 untuk nasi beriyani?? murah betul..

Annas Alias said...

eheh, aku terangkat tgn plak, haha.

math itu super best!!! haha, x sangke kuat gaks pengaruh aku.

rm1 mkn nasi beriani??? bapak best!

intec x block blog. meh la intec, haha

fadhli said...

baihaqi

memang murah..haha

fadhli said...

annas

xyah angkat tgn aku da taw da..haha
agk kuat gk r pengaruh math ko kt aku..

jauh sgt r intec...uhuhu