ku di sini

Assalamualaikum

waaa..lame tak post baru..rasenye dekat 3 weeks gak la..
takde mase and kesempatan untuk wat post baru...hehe
plus no idea..even macam-macam perkara berlaku...

sekadar nak membersihkan segala sawang-sawang yang ade kat blog aku yang cantik lagi indah nih..
ok lah..preview untuk semester 2 yang agak 'best' nih..hehe
kelas each week takde lah penuh sangat..
kalo nak compare kan ngan sem lepas..contact hour juz tambah 2 jam je..
so contact hour untuk sem nih 26 jam..sket je..
so takde lah rase penat or tensen sangat...
untuk sem nih aku amek 4 subjek je..

maths 2..physics 1..chemistry 1 and english level 5..
overall bi and maths ok..not bad..
but problem still with physics and chemistry..
juz like in spm..duhh~~~
kene banyak usaha lagi..tiap2 malam kene bukak physics an chemistry untuk catch up ape yang tak dapat time kelas..lecturer chemistry ajar memang ajar laju giler..
so nak catch up tuh agak susah lah..

last week ade quiz math and chemistry..
maths..target untuk dapat full..tapi chemist..adussss...d**n..haha
untuk pointer last sem..tak dikire sebagai dean list..
sebabnye???tak ckup credit hour..=.=

this week ade Lead Train..macam GPDP sem lepas...tak taw nak pi ke tak..
amin ade ajak pegi kem..which is better???hmmm...
Lead Train tuh macam buang mase je lah...
da lah tutorial physics..chemistry..maths tak siap lagi..
plus speech untuk presentation listening speaking tak wat lagi.adeh~~

so..readers..pray for me so i can get through all this sem with full spirits..
and get a great result in the end of this semester..insyaAllah...

wassalam~~~

4 coretan ikhlas oleh kamu:

Ruhul Jadid (روح الجديد) said...

ilek rr bro
byk homework je pun..haha
bknnya sket..byk 2 standard laa 2.
hahahaha...

Lead Train 2 mende pe??
klu ak nk gk pegi..cambest
pg jek...homework leh wt gk time2 tue..

x paham pe yg ko blaja tue jgn ty ak..
ak da x amik da phy & chem..ty org len..haha

Annas Alias said...

(mode menentang arip)

jgn pegi lead train tu. siapkan la keje skolah (skolah agi ke??) ko tu. byk tu. cuba ko bygkan kalu x siap. pahtu mane nk cekau mase nk study lagi?? ko kne fikir afiq...

haha. arip kalah.

fadhli said...

arip

ko mmg..ske wat keje last minit..
bajet je..haha
lead train tuh mcm program kepimpinan..cm mmbzir mase je..
baek aku g tngk 2012..haha
wtpe aku nk tnye ko???xperlu~~~hahaha

fadhli said...

annas

xpe lah annas..aku pegi lead train tuh..lgpun mnde tuh bg aku mrkh untuk satu subj time short sem nnti..huhu

tang nk wt keje tuh..aku stuju..
kalo aku pegi xtaw nk wat bile..kelam kabut jd nnti..aku xmcm arip tuh..
bijak dr sgala bnde..hek3

aah..aku rse arip kalah..haha