storying...

Assalamualaikum
selamat tengah hari!!!hoho
aku tengah penat nih..yela..baru je lepas kemas bilik..
bilik yang dah tak berkemas sejak kitorang daftar...MySpace..erk!!!
eh2..bukan2..diorang nye bahagian..aku nye bahagian dah berkemas 2 3x daa...hehe
berkire sungguh aku..habuk..ya Allah!!!tak yah citer lah...haha
hari ni aku wat 2 keje dalam satu mase..hehe..lame tak buat camni woo..
mak aku yang ajar dulu..biasakan diri buat keje sambil2..i mean keje yang macam kemas2 la..
jimat mase weyh..haha..aku still ingat!!!thanx mak!!huhuMySpace

so..nak release penat nih..layan internet jap..huhu
last week ade malam introduction to Culture n Arts Clu..
kalo tak..aku taknak pegi..tapi dirayu2..dipujuk2..diminta2 oleh syahmi..
aku pegi je laa...sebenarnye..die suruh aku rakam video masa die wat performance nanti..
die n the gang buat performance untuk percussion selama 6 minit..
agak lame..tapi berbaloi gak la..persembahan yang agak besh..
tak bosan pun..
and pada malam tuh..aku daftar masuk CAC..aku nak masuk biro D'Grafik..
hehehe..maklumlah..aku kan agak kreatif..wakakaMySpace




hurmm..sebenarnye..aku tak join mane2 society lagi..haha
ketinggalan bonar eh..so..aku decide nak masuk CAC..best buat keje yang kene buat otak aku jadi lebih kreatif n kene brainstorm carik idea..agak seronok..hehe
macam kat kisas dulu..best woo.masuk backdrop..
bersama teman2 sejati..annas..wawan..faqir..hafizan..usaid..aliff..shukri shafiee..dll
same2 brainstorm idea..same2 tido lewat..same2 pegi wak kanang beli makanan..same2 gelak mase buat keje..same2 penat..i miss u all..huhuMySpace
gud luck nanti kat oversea yea..sedey2..huhu--emosi sebentar--

kawan2 aku suruh aku masuk pertandingan arabic writing..haha
malas aku..dah la banyak yang aku dah lupe..naseb baek je dapat exempted time apt hari tuh..
semalam course explanation untuk budak2 engineering..
iaitu Discovering of Kulliyyah of Engineering(DISKOE)..best2..lame aku tunggu bende2 camni..
yand datang semalam adalah lecturer2 kat gombak..and wakil from aerospace Engineering ialah Assc. Prof. Dr. Yulfian..est sembang ngan doc nih..aku saje pegi lambat2..coz mesti ramai orang punye..yelaa kan..kat booth tuh aerosapce+automotive..dari 2 jadi ..pack la jadinye..
aku dah la curious giler ngan course aerospace kat uia nih..
so..lepas tanye2 dan diexplainkan oleh doc yulfian..
aku makin bersemangat nak amek aerospace nanti..huhu
doakan aku..InsyaAllah..MySpace
entry requirement die agak tinggi..limit student yang die akan amek untuk kulliyyah nih 30-40 orang je..sket giler..so..die akan pilih 3.0 and above first..huhu..banyak2..
tapi kalau usaha sume boleh kan???and the most interesting is..untuk aerosapce..application for chemistry adalah dalam lingkungan 1%-4% saje..wahaha..aku suke!!!
mostly about physics and maths..aku suke giler ngan maths..MySpace..haha
tengok lah gambar2 yang aku amek..actually pixca2 nih dari powerpoint doc yulfian..
aku copy dari die..huhu


project of the final year students in aero engin



aerospace related to those things..wow!!!amaizing..

semalam gak..baru siapkan header untuk MELEX Club or kelab budak2 law UIA Nilai..
aku tak taw ape panjang die..haha..saje2 tolong alia buat untuk blogsite law society..

alia..aku dah promote..wakaka


smart tak??keh3

aku buat nih gune photoshop..ye2..aku taw..
tak cantek..huhu..baru belaja..takpe2..

habis sudaa ceritera minggu nih..hehe
maw lunch..
wassalam~~~

16 coretan ikhlas oleh kamu:

CAHAYA said...

smart gak. Oklah tu. lama2 bleh buat lagi dasyat!

fadhli said...

oh yea???
thnx..huhu

Anonymous said...

salam. nk tau je, batch sekali dengan naufal kan? welcome to uia n hopefully everythings fine..

fadhli said...

naufal basri??
yup2..
thnx for the greetings..

~Ms. Alia~ said...

ko minat aerospace?.. wah2.. bgs2..
thanx sbb promot.. muahahaha..
pape pun, i hate physics!!!..

fadhli said...

aku mmg minat aero..nape??xcaye??haha

ko xminat physics??
tu ko nye pasal..wakaka
aku minat gak lah..tapi aku suke sgt+giler ngan math..huhu

*ika* said...

aero?
hmm.gudluck.
physics sgt besh. hehehe
da lme da ta blja.
rndu plak..hehe

Syahmi Ibrahim said...

sdr pun header ko buruk...
muwahahahahaha...
:P


bru msuk CAC da poyo..
kur4

fadhli said...

ika

physics mmg best..huhu
bole je blaja..
amek ben pun leh blaja physcs gk pe..juz xmsk dlm cgpa la..haha

fadhli said...

syahmi

jelez ckp jeles..
cemburu ckp cemburu..
wakaka

aku taw2..
ko xsekreatif aku..hahaha

ImaZahra said...

haha..

thumbs up!

yup, sy penduduk kc;)

fadhli said...

thumbs up??
hoho..thnx..hehe

kc??hmm..wondering~~~haha

atok said...

wow buat kapa torobang. hekhek

milimilo said...

dah pnah g uia nilai?

fadhli said...

atok

way kapal selam pun boleh..hehe

fadhli said...

milimilo

lom agi..
kalo pegi pun nk wtpe..
bknnye ade sape2 kt sane pun..huhu